Let op!
De Hazendonk is tot nader bericht gesloten voor nieuwe bezoekers. Bedankt voor de vele jaren vertrouwen in ons en graag tot ziens!
Ab en Stina van Donselaar

Informatie

Op de camping
Het kampeerterrein ligt achter onze boerderij en biedt veel privacy, rust en ruimte. De 19 staanplaatsen zijn ruim opgezet, hebben allemaal elektriciteit en bieden tevens voldoende plek voor uw auto. Het terrein wordt aan één zijde omringd door velden die worden bebouwd met mais, graan of aardappelen en aan de andere zijde met een bomenhaag. Vlakbij het terrein bevinden zich het toiletgebouw en afwasgelegenheid, ruimte om uw chemisch toilet te reinigen, wasmachine en droger. Tevens voor de kinderen een tafeltennistafel en een schommel/glijbaan.

Op de boerderij
Op en rond de boerderij treft men naast de loslopende kippen, pauwen en parelhoenders in de schuren en de schaapskooi oa. koeien, kalveren en varkens. Op verzoek mag u uiteraard een kijkje nemen. De kinderen mogen op het erf rondrijden met de skelters en gebruik maken van de trampoline.

De omgeving
Op ongeveer 800m van onze boerderij begint het Loobos, hier kunt u vele wandelingen en lange fietstochten maken. Op ongeveer 5 km ligt het Kootwijkerzand, dit is een uitgestrekte zandverstuiving die uitnodigt tot het maken van lange wandelingen. Vergeet niet de uitkijktoren te beklimmen, het uitzicht is een echte aanrader. Andere natuurgebieden zijn de Stroese Heide, het Wekeromse Zand en Hoog Buurlo (Radio Kootwijk). Op de boerderij zijn vele wandel- en fietsroutes ter inzage en voor gebruik beschikbaar.

Supermarkten
In de dorpen Harskamp en Kootwijkerbroek (3km) zijn supermarkten, warme bakkers, drogisterijen en eetgelegenheden te vinden. De grote supermarktketens vindt u in Barneveld (10km) en Voorthuizen (8,5km) .